Toegankelijkheid
The Keyword Nederland

Chromebooks

Google Nederland trotse supporter van Pippi of Today



Het sterkste meisje ter wereld, Pippi Langkous, viert dit jaar haar 75e verjaardag. Ter ere daarvan hebben Save the Children en de Astrid Lindgren Company samen een nieuw goed doel opgezet, genaamd Pippi of Today . Google is vereerd om een steentje bij te dragen aan hun werk.

Pippi van Vandaag-logo.

Het is al driekwart eeuw geleden dat Pippi in haar eentje in een nieuw land terechtkwam, maar nooit eerder was haar verhaal zo relevant als nu. Miljoenen meisjes worden de laatste jaren gedwongen om hun huis te ontvluchten, vaak naar andere landen.

Recordaantal gevluchte meisjes

Het aantal meisjes dat tegenwoordig op de vlucht is, is hoger dan ooit – zelf in vergelijking met de periode direct na de Tweede Wereldoorlog, toen Pippi’s eerste boek uitkwam. De COVID-19-crisis maakt hun situatie nog bedroevender.
Net als Pippi dat 75 jaar geleden moest doen, moeten ook de Pippi’s van vandaag altijd en overal iets van zien te maken, zelfs wanneer alles tegenzit. Ze hebben al hun veerkracht, doorzettingsvermogen en positiviteit nodig om een weg te vinden naar een betere toekomst.

Speciale actie

Google is een trotse partner van Save the Children en de Astrid Lindgren Company. Iedereen die een Chromebook aanschaft bij een winkel die deelneemt aan onze actie, draagt automatisch €5 bij aan Pippi of Today. Bovendien krijg je een Google Nest Mini cadeau, waarmee je een nieuw Pippi-universum kunt verkennen.

Een illustratie van Pippi op het scherm van een Chromebook en een Google Nest Mini ernaast.

Inderdaad: we hebben de Google Assistent van alles over Pippi geleerd. Als je een apparaat met de Google Assistent hebt, zoals de Nest Mini, dan zeg je “Hey Google, praat met Pippi Langkous” om alles te weten te komen over haar levensverhaal, meer informatie te krijgen over het Pippi of Today-initiatief en natuurlijk om Pippi’s wereldberoemde liedje te beluisteren.

Gebruiker vraagt ​​Google Assistent om met Pippi Langkous te praten en een illustratie van Pippi onder de chat.

Je vindt onze speciale aanbieding vanaf vandaag bij MediaMarkt en later dit jaar ook bij BCC en Coolblue.
Voorwaarden zijn van toepassing. Controleer de website van deelnemende winkels voor details en apparaten die in aanmerking komen. Aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.