Toegankelijkheid
The Keyword Nederland

Google Nest

Hier zijn de nieuwe camera’s en deurbel van Google Nest



Google Nest introduceert vandaag de nieuwe generatie Nest Cams en Doorbell: Google Nest Cam (batterij) is onze eerste camera op batterijen voor zowel buiten als binnen; Google Nest Doorbell (batterij) is onze eerste deurbel op batterijen. Ook introduceren we de Google Nest Cam met Floodlight, onze eerste camera met schijnwerper, en tot slot de tweede generatie Google Nest Cam (netvoeding), een bedrade binnencamera die meteen onze betaalbaarste Nest Cam ooit is.

Afbeelding van de nieuwe Nest Doorbell op batterijen

Slimme beveiliging

Omdat we allemaal elke dag worden overspoeld met notificaties, zijn onze nieuwe camera's en deurbel gemaakt om je alleen de relevantste meldingen te sturen. Ze detecteren belangrijke gebeurtenissen die in en rond het huis plaatsvinden. Ook kun je zelf bepaalde zones in beeld aangeven waarover je notificaties wilt ontvangen en zelfs filteren op mensen, huisdieren en voertuigen.

In het geval van de Nest Doorbell kun je ook een notificatie krijgen als er een pakketje voor de deur ligt.

Onze nieuwe camera's en deurbel verwerken en interpreteren de beelden op het apparaat zelf, wat leidt tot relevantere meldingen en extra privacy en beveiliging. Er is bovendien geen abonnement voor vereist.

De nieuwe Nest Cam (batterij)

Meer veelzijdigheid voor je huis

De nieuwe camera’s en deurbel van Nest zijn gemaakt voor elk huis. Dankzij de batterij kun je de Nest Cam en Nest Doorbell bijna overal in huis installeren, niet alleen waar er een stopcontact is of de bedrading van de deurbel aanwezig is. Het draadloze ontwerp maakt de installatie ook eenvoudiger.

Bovendien kun je ervoor kiezen om de batterij gevoede Nest Cam en Nest Doorbell toch aan te sluiten op het stroomnet.

Nest-apparaten die samenwerken

Klanten hebben ons laten weten hoezeer ze het waarderen dat hun Nest-producten allemaal goed samenwerken. Dat is met de nieuwe apparaten niet anders. Met de nieuwe Nest Cams kun je de achtertuin in de gaten houden vanaf je Nest Hub en meldingen op je Hub ontvangen wanneer de deurbel gaat.

Onze nieuwe camera's zijn ook volledig geïntegreerd met de Google Home-app, zodat je op één plek toegang hebt tot al je compatibele apparaten in huis.

Met een abonnement op Nest Aware kun je nog meer functies ontgrendelen: breid de evenementengeschiedenis uit van drie uur naar 30 of 60 dagen of bewaar 24/7 continu videogeschiedenis op bedrade Nest Cams met Nest Aware Plus.

Betrouwbaarheid wanneer je het nodig hebt

In het geval van een stroom- of wifi-uitval gebruiken de Nest Doorbell, de Nest Cam (batterij) en de Nest Cam met Floodlight hun lokale opslagcapaciteit. Daar past een uur aan gebeurtenissen op, wat doorgaans voldoende is voor een hele week.

De Nest Cam (bedraad) neemt ook lokaal op als je wifi-netwerk even niet beschikbaar is. Wanneer de verbinding er weer is, uploaden de apparaten je evenementen naar de cloud, zodat je kunt zien wat er is gebeurd.

Met zorg gemaakt 

Wij zijn van mening dat technologie voor in huis uitnodigend moet zijn en een aanvulling moet zijn op je interieur, niet een afleiding. Bij het ontwerpen van onze nieuwe producten hebben we inspiratie gehaald uit verlichting en architectuur om producten te creëren die er samen goed uitzien in veel verschillende omgevingen.

Ook zijn al onze nieuwe camera's, deurbellen en schijnwerpers duurzaam ontworpen met gerecyclede materialen.

Vanaf nu te bestellen

De nieuwe batterij-aangedreven Nest Cam (199,99 EUR) en de Nest Doorbell (199,99 EUR) kunnen vanaf vandaag worden besteld en zijn vanaf 24 augustus o.a. verkrijgbaar bij BCC, bol.com, Coolblue, Praxis, Tink en de Google Store. De Nest Cam met Floodlight en de nieuwe bedrade Nest Cam voor binnen volgen binnenkort.