Toegankelijkheid
The Keyword Nederland

Fitbit

De nieuwe line-up van Fitbit helpt jou gezonder te leven



De Fitbit Inspire 3, Versa 4 en Sense 2.

Fitbit richt zich op mensen helpen gezonder te leven. Dagelijks gebruiken miljoenen mensen over de hele wereld hun Fitbit voor slaapinzichten, het bijhouden van een workout of een mindfulness-sessie in onze app. Vandaag kondigt Fitbit de nieuwe generatie van wearables aan die de gezondheids- en welzijnstools van Fitbit combineren met de ‘smarts’ van Google: Inspire 3, Versa 4 en Sense 2. De nieuwe producten zijn dunner en comfortabeler om dag en nacht te dragen met een lange batterijduur, zodat je ze niet elke dag hoeft op te laden.

Of je nou gefocust bent op het verbeteren van je mentale gezondheid, je klaarmaakt om een marathon te rennen of een nieuwe gezondheidsroutine begint, voor elke uitdaging is er een product dat bij jouw levensstijl past. Door meer informatie te geven over je lichaam, zoals je hartslag bij rust, zuurstofgehalte in je bloed (SpO2), slaaptrends, en je fysieke reacties op stress, kun je beter begrijpen hoe je jouw holistische gezondheid kunt beheren. Hieronder een overzicht van onze nieuwe producten:

  • Inspire 3 is een gebruiksvriendelijke tracker die je helpt bovenop je gezondheid te zitten met een batterijduur van tien dagen. Het is een perfect instapmodel met een helder kleurenscherm dat belangrijke inzichten bijhoudt tegen onze meest toegankelijke prijs. 
  • Versa 4 is een smartwatch gefocust op fitness, met meer dan veertig sportmodi, realtime statistieken, ingebouwde GPS, minuten in actieve zones en functies van Fitbit Premium, zoals je dagelijkse herstelscore om je te helpen je doelen te bereiken. 
  • Sense 2 is onze meest geavanceerde smartwatch voor gezondheid en fitness met een batterijduur van meer dan zes dagen en met sensoren die kenmerken van atriumfibrillatie detecteren via de ECG-app en het PPG-algoritme (beide goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en voorzien van een CE-markering). Ook kan Sense onder meer hartslagvariabiliteit en huidtemperatuur meten, zodat je je stressniveau kunt beheersen en de gezondheid van je hart in de gaten kunt houden. De Sense bevat ook onze nieuwe Body Response sensor, de eerste constante EDA (cEDA) sensor op je pols voor stressmanagement gedurende de hele dag. 

Haal het meeste uit je Fitbit ervaring

Ons nieuwste aanbod is nog maar het begin van hoe we jou kunnen helpen inzichten te vinden om je gezondheid en welzijn te verbeteren. Met de Fitbit-app blijf je gemotiveerd en op schema met wekelijkse en lange-termijnstatistieken over je activiteit, hartgezondheid, slaap en stress. Daarnaast kun je op één plek je hydratatie, menstruatie, stemming, voeding en glucosewaarden bijhouden. Door alle statistieken bij elkaar te zien, kun je beter begrijpen hoe je dagelijkse activiteiten je gezondheid beïnvloeden en betere keuzes maken. 

Daarnaast heb je toegang tot belangrijke gezondheidsfuncties, zoals meldingen van een onregelmatig hartritme die gebruikmaken van onze fotoplethysmografie-sensor (PPG) om je hartritme te beoordelen op tekenen van atriale fibrillatie, of AFib (voor gebruikers van 22 jaar of ouder zonder bekende geschiedenis van een onregelmatig hartritme).

Fitbit Premium – voor geavanceerde inzichten

Fitbit Premium, dat 6 maanden is inbegrepen bij de aanschaf van een nieuw apparaat, biedt nog meer inzichten met toevoegingen als je dagelijkse herstelscore en slaapprofielen. Duik nog dieper in je persoonlijke gegevens en krijg advies op maat. Met vele workout- en mindfulness-sessies om je hoofd en lichaam actief te houden, haal jij het beste uit jezelf en je Fitbit.

Welke Fitbit past bij mij?

Of je nu net begint of al langer dolgraag in gezondheidsstatistieken duikt, er is een Fitbit voor iedereen. Ben je er nog niet over uit welk model het best bij je past? Doe de quiz en ontdek jouw match. We hebben er alle vertrouwen in dat je iets vindt om je te helpen de beste versie van jezelf te worden.