Toegankelijkheid
The Keyword Nederland

Android

De nieuwe Chromecast met Google TV (HD) vanaf nu in Nederland



Een Chromecast en de Chromecast Voice Remote liggen op een bijzettafeltje.

Sinds de lancering in 2013 hebben we drie generaties van de originele Chromecast geïntroduceerd, gevolgd door Chromecast Ultra met 4K- en HDR-ondersteuning. Dit jaar maakten we in Nederland de grootste sprong met de nieuwe Chromecast met Google TV (4K). Vandaag breiden we de line-up uit met de nieuwe Chromecast met Google TV (HD). We hebben deze versie gemaakt met het oog op betaalbaarheid, zodat de functies van Chromecast met Google TV die je al kende, inclusief de Voice Remote, voor meer mensen bereikbaar is.

Een nieuwe, betaalbare Chromecast

Wat is er nieuw aan de Chromecast met Google TV (HD)? De prijs! Voor 39,99 EUR helpt Google TV je content van verschillende apps en abonnementen te organiseren, krijg je persoonlijke aanbevelingen en zie je wat er trending is in Nederland. 

Een televisie die de startpagina van Google TV weergeeft.

Ook op deze Chromecast vind je standaard YouTube, Netflix, Disney+, Prime Video, Videoland, NPO Start, Ziggo GO, Viaplay, HBO Max en Apple TV terug op het hoofdscherm, dat je zelf kunt aanpassen. Er zijn duizenden andere apps die je zelf kunt installeren.Ook de Chromecast Voice Remote met speciale knop voor YouTube, Netflix en de Google Assistent ontbreekt niet. Natuurlijk heb je nog steeds toegang tot je favoriete Chromecast-functies van weleer, zoals casten vanaf je telefoon en Google Foto's bekijken op je tv.

Nu verkrijgbaar

Hadden we al gezegd dat de Chromecast met Google TV (HD) verkrijgbaar is voor 39,99 EUR? Hij is vanaf vandaag te bestellen, bijvoorbeeld in de Google Store.