Toegankelijkheid
The Keyword Nederland

Pixel

Google Pixel 7a: betaalbare prestaties



Een vrouw op een bowlingbaan maakt een selfie met haar Pixel 7a.

Maak kennis met de Google Pixel 7a, onze nieuwste telefoon uit de A-serie met alle behulpzaamheid van Google voor een fantastische prijs. De 7a is gebaseerd op onze Google Tensor G2-chip, wat het toestel sneller, efficiënter en veiliger maakt.


De Pixel 7a zit boordevol onmisbare functionaliteit van onze premium telefoons die nu voor het eerst beschikbaar zijn op een telefoon uit de A-serie, zoals Face Unlock, 8 GB RAM, een 90 Hz-scherm en draadloos opladen. Pixel 7a biedt de belangrijkste Pixel-ervaring vanaf 509 euro.


Link naar YouTube en hoge resolutie beeldmateriaal vind je hier

Een bekend en geliefd ontwerp

De Pixel 7a heeft hetzelfde, vertrouwde ontwerp als de Pixel 7 en 7 Pro, met de iconische Pixel-camerabalk en mooi afgeronde oppervlakken. Met een geheel nieuwe midframe-architectuur is de Pixel 7a onze duurzaamste telefoon uit de A-serie tot nu toe, die beter kan omgaan met een val of een stootje. Bovendien is de aluminium behuizing gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Je kunt kiezen uit vier kleuren die bij jouw stijl passen: houtskool, sneeuw, zeeblauw en koraal. Voor extra bescherming zijn er hoesjes verkrijgbaar die speciaal voor de Pixel 7a zijn gemaakt. De koraalkleurige telefoon en hoes zijn exclusief verkrijgbaar in de Google Store.

Een man houdt de Pixel 7a vast in zijn hand.

Een volledig vernieuwd camerasysteem

Het camerasysteem van de Pixel 7a is volledig geüpgraded om meer mensen geweldige camerafuncties te bieden. De belangrijkste camera van de telefoon heeft een sensor die 72% groter is in vergelijking met die in de Pixel 6a. Bovendien heeft de 7a een geheel nieuwe ultrawide lens van 13 megapixels, zodat je meer kunt vastleggen in je foto's. Night Sight is twee keer zo snel als op de Pixel 6a. Je kunt zelfs 4K-video opnemen met de nieuwe 13-megapixel camera aan de voorkant. En voor het eerst in de A-serie ondersteunt de Pixel 7a een lange belichtingstijd, waarmee bijvoorbeeld de energie van een waterval prachtig kan worden vastgelegd in je foto's. Als klap op de vuurpijl bevat de Pixel 7a dankzij Tensor G2 Super Res Zoom tot 8x zoom voor haarscherpe beelden van hoge kwaliteit, zodat je nooit een detail mist als je foto's van grotere afstand maakt.


Je krijgt ook alle fotografie-ervaringen die van Pixel een Pixel maken, zoals de Magische Gum en Foto scherp maken in Google Foto's. En zoals altijd bevat de camera van je Pixel onze Real Tone-technologie, zodat alle huidskleuren nauwkeurig worden vastgelegd.

De Pixel 7a is waterbestendig.

Vandaag nog van jou – met Pixel Buds A-Series kado

Pixel 7a is vanaf nu verkrijgbaar voor 509 euro bij Belsimpel, T-Mobile, Ben, Tele2 en de Google Store.