Toegankelijkheid
The Keyword Nederland

Pixel

Maak kennis met de nieuwe Google Pixel Tablet – voor je huis en voor jezelf

Een man op een terras gebruikt de Pixel Tablet met Pixel Tablet Case

Maak kennis met de Google Pixel Tablet, ontworpen voor je huis en voor jezelf met alle behulpzaamheid van Google. Pixel Tablet is voorzien van de nieuwste Android-functies, onze Google Tensor G2-chip en het bekende ontwerp van Google Pixel.

Een premium tablet voor entertainment

De Pixel Tablet komt in de kleuren grijsgroen en porselein en heeft een aluminium behuizing met een nano-keramische coating en ronde randen waardoor hij gemakkelijk in de hand ligt. Met een 11-inch scherm en vier ingebouwde luidsprekers is de tablet het perfecte product voor entertainment. Zo zijn apps als YouTube, Gmail en meer gemakkelijk en kraakhelder te gebruiken via het scherm. Weet je niet wat je moet kijken? De Pixel Tablet wordt geleverd met de Google TV-app zodat je altijd iets kunt vinden. Door de snelle prestaties en lange accuduur - aangedreven door onze Google Tensor G2-chip die ook in de Pixel-telefoons zit - kunnen je favoriete games perfect worden gespeeld op de tablet.

Pixel Tablet: hulp voor thuis en onderweg
10:25

AI-functies voor meer behulpzaamheid

Met de Pixel Tablet krijg je gemakkelijk meer gedaan - van onderweg werken tot contact houden met familie en vrienden. Meer dan vijftig Google-apps zijn ervoor geoptimaliseerd, waaronder Google Meet. Dankzij Google’s nieuwste AI-technologie en Tensor G2-chip past Google Meet sneller de videobelichting aan terwijl je beweegt en is het voor het eerst mogelijk om te videobellen in HD. Ook zijn er nieuwe 360º achtergronden voor videogesprekken - zoals stranden en futuristische steden. Met de splitscreen-modus kan je twee apps tegelijk op het scherm gebruiken.
Maar dat is nog niet alles. Door het grote scherm en de AI-functies kun je foto's bewerken met de Magische Gum en Foto’s Verscherpen. Zoals altijd is al je persoonlijke informatie beveiligd. De Tensor G2-chip en de Titan M2-beveiligingschip zorgen voor bescherming van je gegevens.

Een design speciaal ontworpen voor in huis

Door Pixel Tablet te koppelen met de Oplaaddock met speaker wordt het een onderdeel van je huis. De tablet gaat in Hub-modus waardoor die handsfree te gebruiken is om bijvoorbeeld muziek te beluisteren, YouTube-video’s te bekijken, als wekker of digitale fotolijst. De dock zorgt ervoor dat de tablet opgeladen blijft en beschikt over vier keer meer bas dan de Pixel Tablet zelf.Bovendien kun je gemakkelijk je smart home bedienen. Bekijk bijvoorbeeld gemakkelijk de beelden van je videodeurbel, pas de temperatuur in huis aan via je slimme thermostaat of zet de verlichting in je woonkamer aan. De Pixel Tablet is ook de eerste tablet met ingebouwde Chromecast, zodat je video's of muziek van je telefoon naar de tablet kunt casten wanneer deze in de Hub-modus staat. Alle smart home producten zijn te vinden in het tabblad ‘favorieten’ in de Google Home-app en is vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar.

Prijs en beschikbaarheid

De Pixel Tablet wordt geleverd met de Oplaaddock met speaker voor 679 euro. Ook is er een Pixel Tablet Case met een metalen ringstandaard, zodat je de tablet overal gemakkelijk kan plaatsen of ophangen. De Case is verkrijgbaar voor 99 euro. De Pixel Tablet en bijbehorende accessoires zijn vanaf vandaag te bestellen bij Coolblue en de Google Store. De Google Pixel Tablet is vanaf 20 juni verkrijgbaar.

Pixel Tablet en Charging Speaker Dock, gezien vanaf de achterzijde.

Diana Kverne, Head of Devices & Services Partnerships, Benelux and Nordics, Google “We zijn blij dat we de Pixel Tablet vanaf het begin kunnen uitbrengen in Nederland, zodat we ons ecosysteem van door Google ontwikkelde AI-apparaten verder uitbreiden. De Pixel Tablet is ontworpen om behulpzaam te zijn voor je huis en voor jezelf dankzij het oplaaddock met speaker, de veelzijdige Pixel Tablet Case en functies zoals Hub-modus en de ingebouwde Chromecast. We zijn trots op onze samenwerking met Coolblue om Pixel Tablet naar onze Nederlandse klanten te brengen.”

Marieke van der Wal, Manager Purchasing Mobile, Coolblue “Wij zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Google bij de lancering van de Pixel Tablet. Coolblue gelooft dat deze tablet een waardevolle toevoeging is aan het assortiment en kijkt ernaar uit om samen onze klanten nog beter te helpen in het vinden van de beste tablet voor jou.”