Welkom bij het Google-product blog!

Heb jij altijd willen weten hoe je jouw eigen foto's van commentaar kunt voorzien en eenvoudig aan vrienden en familie kunt tonen die over heel Nederland verspreid zijn?

Wanneer je iets afspreekt, weet je dan ook de snelste route naar de ontmoetingsplek? Weet je wanneer je afspreekt naar de bioscoop te gaan ook hoe laat de film begint? Met deze en vele andere vragen ben je bij dit blog aan het juiste adres. Google biedt namelijk veel meer dan alleen relevante zoekresultaten - we bieden een heel scala aan producten die niet alleen leuk zijn maar ook handig en je in het dagelijks leven wellicht kunnen helpen.

Wat kun je van dit blog verwachten? In dit blog zullen wij jullie op de hoogte houden van allerlei ontwikkelingen rond Google producten. Zo kun je achtergrondinformatie, updates en tips verwachten over nieuwe en bestaande producten. Het gaat er niet alleen om je productinformatie te geven die nergens anders op het web in het Nederlands te vinden is. We willen vooral graag van jou, als onze gebruiker, horen! Jouw aanwijzingen en suggesties dragen namelijk direct bij aan het verder ontwikkelen van onze producten zodat deze nog beter op je wensen aansluiten. Wanneer jij idee├źn of suggesties hebt kun je deze met ons delen in de Google Help groep door op de link onder Feedback aan de rechterkant te klikken. De Google Help groep is de plek waar gebruikers van verschillende Google producten komen om vragen, suggesties, weetjes en tips over alle Google producten met elkaar te delen. In de groep zijn ook regelmatig Google gidsen te vinden die je suggesties lezen en af en toe deelnemen aan discussies, je herkent deze gidsen aan hun blauwe badge.

We zullen hier regelmatig updates te plaatsen en we hopen je hier in de toekomst vaker te mogen begroeten. Wil je in de tussentijd meer te weten komen over onze producten? Bezoek dan de Google Help groep op http://groups.google.com/group/google-nl.

Gepost door Paulien, Het Google Team