Maak je eigen tutorial!

Misschien heb je al wel eens de Google Help groep bezocht om een vraag te stellen over Google's producten of om je tips, trucs en/of ervaringen met andere gebruikers te delen. Hoewel er Google Gidsen aanwezig zijn in onze Help groep, is het de bedoeling van de groep dat jullie elkaar zoveel mogelijk helpen en hiermee kennis over Google producten met elkaar delen.

Het is vaak een hele uitdaging om alleen met woorden de verschillende stappen van de oplossing van een probleem te omschrijven. Om dit makkelijker maar ook leuker te maken hebben we een nieuwe site opgezet waar we je het gereedschap geven om antwoorden of tips te geven met behulp van beelden of zelfs bewegende beelden. Aan de hand van video's en presentaties laten we je zien hoe je dit kunt doen.

De instructievideo's op de site laten zien hoe je, door Google Sites, Documenten, Picasa en YouTube te gebruiken, eenvoudig je eigen helpcontent kunt maken en kunt delen met de hele wereld!

We willen je graag uitnodigen om de site te bekijken en het te proberen, het kan een hulpvideo of presentatie of wat dan ook zijn over elk Google product dat jij wilt. Bijvoorbeeld een feature in Gmail of een veelgestelde vraag over Blogger. We zullen de beste video's, diashows en presentaties laten zien in de groep dus gebruik je creativiteit! Vergeet niet een link in de Help groep te plaatsen nadat je jouw meesterwerk klaar hebt zodat iedereen het kan zien.