Verdien geld met je blog!

Misschien is het je al opgevallen maar een tijdje geleden is er een tabblad bijgekomen op de beheer pagina van jouw blog. De naam van het tabblad is ‘Te gelde maken’ wat in principe betekend: Geld verdienen met je blog is nu makkelijker dan ooit tevoren. (Je kunt deze link ook op jouw Dashboard vinden).

Via het tabblad ‘Te gelde maken’ kun je je aanmelden voor een AdSense account (of je Blogger blog aan een reeds bestaand AdSense account koppelen). Vervolgens kun je bepalen waar de advertenties op je blog moeten verschijnen en vanaf het moment dat de advertenties op jouw blog verschijnen je opbrengsten bijhouden. Door middel van een AdSense API kunnen we de informatie met betrekking tot je opbegrengsten direct ophalen uit je AdSense account zodat je je verdiensten rechtstreeks vanuit Blogger gemakkelijk kunt bijhouden.

Houd rekening met een aantal dagen verwerkingstijd voor nieuwe aanmeldingen en niet elke elk blog wordt goedgekeurd (klik hier voor meer informatie met betrekking tot de toelatings criteria voor Google AdSense). Meer informatie over het nieuwe tabblad ‘Te gelde maken’ kun je vinden in de Help sectie van Blogger.