Disneyland Paris in Street View

Sinds kort kan iedereen Disneyland Paris in 3D bekijken en alle straten en gebouwen ontdekken. Terwijl het 3D-model gebouwd werd waren we op zoek naar manieren om deze virtuele ervaring nog verder uit te breiden. Street View is een van onze nieuwste technologie├źn en we zijn altijd op zoek naar nieuwe plaatsen om aan de groeiende lijst van bestemmingen zoals Amsterdam, Parijs en London, toe te voegen. Samen met Disney bedachten we dat Street View in Disneyland Paris een leuke en innovatieve manier zou zijn om deze plek virtueel te ontdekken.

Vorig jaar oktober opende Disneyland Paris zijn poorten extra vroeg voor onze Street View camera zodat we de magie van Disneyland Paris op straatniveau op de gevoelige plaat konden zetten. We reden langs verschillende attracties en zagen zelfs een aantal bekende Disney figuren. Kijk of jij Buzz Lightyear, Pluto en Baloo kunt ontdekken! Probeer ook de mapplet eens die we gemaakt hebben om je door het park te leiden.


Disneyland Paris is onze eerste aanwinst voor wat betreft een 'speciale collectie' in Frankrijk, we hopen nog meer interessante en moeilijk bereikbare plekken zoals circuits, kastelen en parken toe te kunnen voegen.


Disneyland Paris is het eerste pretpark in de wereld dat zichtbaar is op Street View en bevat zowel Disneyland Paris zelf als het Walt Disney Studios park: