Google Chrome Clips

Voor diegenen van ons die leven en werken met het internet is de browser de ongeprezen held. Het is het belangrijkste stukje software op onze computer, maar krijgt zelden de erkenning die het verdient.

Vorig jaar september hebben we Google Chrome, onze eigen browser, gelanceerd om het web sneller, veiliger en gemakkelijker te maken. Sinds de lancering zijn we voortdurend aan het kijken hoe we de gebruikservaring kunnen verbeteren en hoe we Google Chrome verder kunnen ontwikkelen.

De resultaten waren zo goed dat we een aantal creatieve kunstenaars hebben uitgenodigd om korte filmpjes over Google Chrome te maken. Het was erg interessant om te zien op welke manier deze mensen de browser uitbeeldden. Sterker nog, we zijn zo opgetogen over hun creativiteit en uiteenlopende ideeën dat we besloten hebben ze te publiceren op dit YouTube-kanaal.

Kijk bijvoorbeeld eens naar deze geweldige animatie 'Jij En Je Browser', gecreëerd door artiest en illustrator Christoph Niemann.Naast Christoph's video zijn er nog meer leuke korte filmpjes van Motion Theory, Steve Mottershead, Go Robot, Open, Default Office, Hunter Gatherer, Lifelong Friendship Society, SuperFad, Jeff&Paul, and Pantograph.

Veel plezier!