Haal meer uit je zoekresultaten!

Veel mensen zijn al bekend met de verschillende mogelijkheden van Google.nl. Zo kun je behalve de alledaagse zoekopdrachten ook zoeken naar bijvoorbeeld munteenheden, rekensommen en filmtijden. Voor diegenen die nog niet bekend zijn met alle verschillende mogelijkheden, hebben wij hierbij een aantal op een rijtje gezet.

Behalve de alledaagse zoekopdrachten kun je nog veel meer uit je zoekresultaten halen. Wist je dat je bijvoorbeeld heel eenvoudig filmtijden kunt opzoeken met Google? Wanneer je bijvoorbeeld zoekt op 'film groningen' zie je bovenaan de zoekresultaten een overzicht met aanvangsttijden verschijnen. Door de link 'meer info' onder aanvangsttijden te gebruiken vind je een compleet overzicht van waar en wanneer welke films de komende dagen draaien.


Ben je op zoek naar het weeroverzicht voor Amsterdam dan hoef je slechts te zoeken naar 'weer amsterdam'. Je kunt de zoekbalk ook gebruiken als rekenmachine en voor het omzetten van eenheden zoals inches naar centimeters, dollars naar euro's en mijlen naar kilometers.

Wanneer je met je Google-account ingelogd bent, kunt je zoekresulaten personaliseren met SearchWiki. Door SearchWiki te gebruiken kun je zelf de volgorde van zoekresultaten bepalen door deze te promoveren of te verwijderen en kun je heel eenvoudig opmerkingen toevoegen.


Een van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Zoeken op het web vind je terug in Google Labs. Een van de nieuwste aanwinsten in Google Labs is Google Squared, dat je nu in het Engels kunt uitproberen. Met Google Squared krijg je een compleet overzicht aan zoekresultaten en kun je zelf bepalen wat je wilt zien door vierkanten toe te voegen of weg te halen.Voor meer informatie over de speciale mogelijkheden waarmee je meer uit je zoekopdracht kunt halen nodigen we je van harte uit ons Helpcentrum te bezoeken.