Toolbar, nu met geavanceerde vertaalfunctie

Als jij de onderstaande tekst zou zien op een webpagina, hoe zou jij erachter komen wat het betekent?

Если вы читаете этот текст, вы, вероятно, уже говорите по-русски. Однако миллионы людей не знают русского и не могут прочитать миллионы русскоязычных веб-страниц.

Waarschijnlijk zou je deze tekst handmatig vertalen door onze taalhulpmiddelen of de Toolbar te gebruiken. Vandaag zijn we blij aan te kunnen kondigen dat vertalingen nog eenvoudiger worden met de laatste versie van Google Toolbar voor Internet Explorer. We hebben samengewerkt met het Vertaalteam om vertalingen sneller te maken en te integreren in de browserervaring.

De Vertaalfunctie detecteert automatisch of de taal van een webpagina verschilt van je standaard taalinstellingen en geeft je de mogelijkheid om de pagina te vertalen. Met één klik kun je nu de gehele pagina vertalen en alle tekst verschijnt in de nieuwe taal.Taaldetectie gebeurt alleen op jouw computer, dus er wordt geen informatie naar Google verzonden totdat je ervoor kiest een pagina te vertalen. Meer details over hoe deze functie werkt kun je vinden in ons helpcentrum.

Wanneer je naar een andere pagina in dezelfde taal gaat, blijf je vertalingen zien zodat je niet elke pagina één voor één hoeft te vertalen. Heeft de pagina dynamische content, zoals Google Reader, dan ontvang je vertalingen in real-time. En, wanneer je regelmatig pagina's in dezelfde taal vertaalt, dan kun je de volgende keer deze pagina's automatisch laten vertalen met Toolbar zonder ergens op te hoeven klikken.

De nieuwe Vertaalfunctie is beschikbaar in alle internationale versies van Toolbar en de functie ondersteunt 41 verschillende talen. Download Google Toolbar voor Internet Explorer om het uit te proberen! We zullen deze functie ook spoedig aan Toolbar voor Firefox toevoegen.