Tweet je blog

Je nieuwe blog posts Tweeten is een fantastische manier om je lezers te nog meer te betrekken. Iets dat veel van onze teamleden ook al snel doorhadden en direct hebben toegepast op hun eigen blogs. Een makkelijke manier waarop jij dit ook kan doen is via Twitterfeed. Twitterfeed werkt namelijk automatisch je Twitteraccount bij wanneer je een nieuw artikel op je blog plaatst.

Je kunt dit als volgt instellen:

Ga naar de website van Twitterfeed, klik op Sign In with OpenID en voer vervolgens het URL van je Blogger blog in. Na registratie kom je op de New Feed pagina waar je jouw blog feeds aan je Twitteraccount kunt koppelen.

Klik om te beginnen op de knop Connect your feed to Twitter Account, waarna vervolgens om je inloggegevens van Twitter wordt gevraagd zodat Twitterfeed toegang heeft tot jouw Twitteraccount. Als je dit juist hebt ingevuld verschijnt er een bevestiging in beeld dat je de procedure met succes hebt doorlopen.


De volgende stap is zowel je Twitterfeed als het URL van je blogfeed een naam te geven. Eventueel kun je via de instellingen in Twitterfeed de frequentie aanpassen, een prefix toevoegen of zelfs filters instellen. Maar deze stap kun je overslaan en dat betekend dat je zo goed als klaar bent. Klik nog even op Create Feed en je Twitterfeed is actief.

Daarnaast kun je bij Twitterfeed op elk moment jouw instellingen wijzigingen en biedt de website inzicht in interessante statistieken met betrekking tot jouw account.