Snel, simpel en stijlvol: Google Chrome met Artiestenthema's

We houden je altijd graag op de hoogte van updates van onze browser Google Chrome. In de afgelopen maand hebben we een nieuwe versie uitgebracht die nog sneller is, updates voor belangrijke functies bevat en daarbij de mogelijkheid heeft om je browser kleur te geven met thema's. Vandaag zijn we blij dat we deze thema's verder uit kunnen breiden. We hebben toonaangevende artiesten, architecten, muzikanten, tekenaars, filmmakers en mode en interieurdesigners uit de hele wereld uitgenodigd om een kunstwerk te maken op een ongebruikelijk canvas: de moderne webbrowser. Het resultaat? Artiestenthema's voor Google Chrome, een mengeling van kunst en technologie, met meer dan 100 unieke thema's waarmee jij jouw webervaring kunt verrijken en personaliseren.

We voelen ons vereerd dat we de mogelijkheid hadden om samen te werken met kunstenaars zoals BLOND Amsterdam, Fokke & Sukke, Marcel Wanders, Marlies Dekkers, Henk Schiffmacher, Royal Delft/Delfts blauw, Tiƫsto, Kate Spade, Donna Karan, Jeff Koons, Dolce & Gabbana, Todd Oldham en Mariah Carey (om er maar een paar te noemen!). We willen alle kunstenaars en artiesten bedanken voor hun visie, verbeeldingskracht en harde werk aan deze samenwerking.

Voor een kijkje achter de schermen van het creatieve proces bij een van de kunstenaars, kijk op ons Google Chrome Blog. Daarnaast hebben we een video flipbook gemaakt om de creativiteit achter dit project te laten zien:Als je Google Chrome nog niet eerder geprobeerd hebt, dan kun je de laatste versie downloaden en de Artiestenthema's uitproberen. Mocht je Google Chrome al wel gebruiken, neem dan een kijkje in onze themagalerij en kijk welke jij de mooiste vindt.