Sjablonen beschikbaar in Google Sites

Vanaf vandaag is er een nieuwe galerij met sjablonen beschikbaar in Google Sites. Iedereen kan door deze publieke galerij bladeren en bedrijven die Google Apps gebruiken hebben een eigen plek waar medewerkers sjablonen voor Google Sites kunnen delen met collega's.

Het aantal bedrijven dat Google Sites gebruikt heeft onze verwachting overtroffen, en de nieuwe sjablonen zullen Google Sites nog beter maken door de tijd die mensen spenderen aan het maken van hun gedeelde werkplek zoals intranetsites, projectsites, teamsites en profielpagina's van medewerkers dramatisch te verminderen. Met sjablonen kun je eenvoudig een nieuwe site maken met kant-en-klare content, gadgets, pagina layouts, navigatielinks, thema's en nog veel meer.


Meer informatie over wat er nieuw is en verhalen van gebruikers die overgestapt zijn naar Google Sites kun je vinden op het Google Enterprise Blog.

Omdat veel mensen Google Sites gebruiken voor persoonlijke projecten hebben we ook sjablonen gemaakt voor familiesites, trouwerijen, buurtverenigingen, clubs, goede doelen en deze aan de galerij toegevoegd. Kijk op het Google Docs Blog voor meer voorbeelden en details, en als jij een persoonlijke site hebt die anderen als sjabloon zouden kunnen gebruiken, voeg jouw werk dan toe aan onze publieke galerij!