De eerste twee maanden van Google Sidewiki

Het is ongeveer twee maanden geleden dat we Google Sidewiki lanceerden en we hebben sindsdien een groot aantal waardevolle bijdragen gezien van over de hele wereld. Van recepten en algemene tips tot hulp bij programmeren, Sidewiki gebruikers hebben al veel creatieve manieren gevonden om anderen te helpen. Bij deze een aantal van de interessante bijdragen die we tot nu toe gezien hebben:


Wanneer je nog geen Sidewiki gebruikt, kun je dit downloaden via google.com/sidewiki als onderdeel van de Google Toolbar voor Firefox en Internet Explorer. Als je Google Chrome, Safari of een andere browser gebruikt zonder Toolbar, dan hoef je alleen de Sidewiki bookmarklet te installeren.

Inmiddels hebben we ook een veelgevraagde functionaliteit aan onze API toegevoegd waarmee je eenvoudig toegang hebt tot alle Sidewiki bijdragen voor een domein. Je kunt nieuwe posts vinden op elke pagina van een website en je hierop abonneren met een RSS feed. Bekijk de informatie op onze Sidewiki API-site voor meer details.

We houden je op de hoogte van nieuwe functies en andere innovaties. In de tussentijd hopen we dat je Sidewiki uit zult proberen en jouw commentaar over deze blogpost zult toevoegen!