Doe mee aan het debat over klimaatverandering

Volgende week doen vertegenwoordigers uit 192 landen mee aan de Climate Change Conference in Kopenhagen — de eerste stap in het maken van internationale afspraken over CO2-uitstoot. Wij willen ervoor zorgen dat jouw stem meetelt in het debat.

Daarom kun je vanaf vandaag vragen indienen en stemmen op vragen die worden gesteld aan wereldleiders tijdens een televisiedebat op CNN. Voor de eerste keer kun je met Google Moderator op YouTube op één plek vragen stellen, bekijken en op vragen stemmen.


Vragen worden vertaald naar meerdere talen door de Google Language API, hierdoor kun je vragen van over de hele wereld lezen en kun je hierop stemmen. Stemmen en bijdragen die ingediend worden voor 14 december doen mee voor het televisiedebat. Bezoek www.youtube.com/cop15 om te kijken wat er besproken wordt en om op nieuwe vragen te stemmen.

Volgende week zullen we een update plaatsen over populaire en interessante vragen. We zijn benieuwd welke ideeën jij en andere mensen over de hele wereld hebben om klimaatverandering tegen te gaan.