Gmail maakt het makkelijker

Vind jij huishoudelijk werk prettig? Afwassen, stofzuigen, strijken... het is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid. Persoonlijk ben ik bijvoorbeeld iedere keer dat ik de wasmachine leeghaal blij dat ik mijn kleren niet met de hand hoef te wassen. Toch droom ik van de dag dat ik de was niet meer hoef op te hangen of te vouwen. Veel dingen zijn ontworpen om ons leven gemakkelijker te maken, maar soms lijkt het alleen maar gecompliceerder te worden.

We bedachten ons hoe de wereld eruit zou zien als alles zou werken zoals Gmail: slimme spamfilters, voice en video chat, offline toegang, thema's voor je inbox en nog veel meer. Wat zou dat betekenen voor onze stofzuigers, broodroosters, auto's, TVs en wasmachines? Onze held in deze perfecte Gmail wereld is Max, kijk hoe zijn wereld eruitziet en deel de link met vrienden.