Zoekopties nu ook beschikbaar op Google.nl

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan het beschikbaar maken van 'Search options' in andere talen en inmiddels zijn deze zoekopties ook beschikbaar op Google.nl. Misschien is het je opgevallen dat er tegenwoordig een '+'-je bovenaan de zoekresultaten staat. Mogelijk heb je er zelfs al op geklikt! Voor diegenen die het nog niet hebben uitgeprobeerd bij deze een kort overzicht van de verschillende nieuwe mogelijkheden.


De nieuwe zoekopties geven je als eerste de mogelijkheid te filteren op video's, boeken, nieuws en fora. Vervolgens kun je kiezen of je de meest recente resultaten wilt weergeven of resultaten uit bijvoorbeeld het afgelopen jaar. Een veelgevraagde functie is de 'Specifieke periode', waarbij je nu ook op datum kunt zoeken.


In de zoekopties vind je naast de Standaardweergave ook het Wonderwheel. Met de Wonderwheel-weergave kun je heel eenvoudig je gebruikte zoekterm verder verfijnen door op een categorie te klikken.


We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om het zoeken naar informatie nog makkelijker te maken en we hopen dat deze nieuwe functies je daarbij helpen. Voor nog meer functies kun je ook onze 'Gevanceerd zoeken'-pagina gebruiken of ons Helpcentrum bezoeken.