Gemeenteraadsverkiezingen 2010 op Google

Speciaal voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen hebben we een website gemaakt zodat iedereen eenvoudig het laatste nieuws kan vinden over deze verkiezingen. Op onze website vind je een aantal interessante gadgets. Zo kun je met Google Insights for Search zien naar welke partijen veel wordt gezocht op Google en kun je zelf ook verschillende termen vergelijken.


Voor het laatste nieuws over de verkiezingen vind je op de website twee speciale gadgets. Als eerste verzamelt Google Nieuws relevante artikelen uit honderden bronnen en met de gadget kun je de koppen en snippets van zowel landelijke nieuwsartikelen als nieuws uit de vier grote Nederlandse steden met betrekking tot de verkiezingen bekijken. Daarnaast is de pagina uitgerust met een kaart waarop het laatste verkiezingsnieuws van NU.nl te zien is. De kaart toont ook foto's van de lokale campagnes die door NU-lezers zijn gepost NUfoto.nl.

Met een gadget van Politiek Online kun je tweets en blogs uit jouw gemeente bekijken en kun je zien welke partijen meedoen aan de verkiezingen. De gadget zet blogberichten en tweets van lokale politici op de kaart zodat je op de hoogte bent van het allerlaatste nieuws bij jouw in de buurt.

Als jij benieuwd bent waar politici zich in jouw gemeente mee bezighouden en welke partijen zich verkiesbaar stellen, neem dan zeker een kijkje op onze site.