Bijlagen verslepen naar berichten in Gmail

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om tijd te besparen. Stel bijvoorbeeld dat ik een aantal bestanden aan een e-mail wil toevoegen en ik heb al een folder open waarin die bestanden staan.


Voorheen moest ik op 'Bestand toevoegen als bijlage' klikken om vervolgens de foto's op te zoeken, te selecteren, enzovoort. Vanaf vandaag, wanneer ik Gmail in Google Chrome of Mozilla Firefox 3.6 gebruik, hoef ik het bestand alleen te verslepen naar mijn e-mail om de bijlagen toe te voegen.


Zoals je in de bovenstaande afbeelding ziet, hoef je de afbeeldingen alleen te selecteren en naar het groene veld te slepen om ze als bijlage aan je bericht toe te voegen.We zullen deze mogelijkheid ook toevoegen voor andere browsers zodra ze deze functie ondersteunen. In de tussentijd kun je bijlagen alleen verslepen en bijvoegen in Google Chrome en Firefox.