Meer vertaalfuncties voor Toolbar gebruikers

Vorig jaar kondigden we een aantal nieuwe vertaalfuncties aan in Google Toolbar, waaronder de mogelijkheid om complete pagina's automatisch te vertalen. We zijn erg blij met alle reacties die we hebben ontvangen en vandaag voegen een mogelijkheid toe om het automatisch vertalen nog makkelijker te maken. Wanneer de standaardtaal voor Google Toolbar ingesteld staat op een van de ondersteunde talen, dan kun je vanaf nu ook onze nieuwe Woorden vertalen functie gebruiken. Om direct de vertaling van een woord te bekijken hoef je slechts met je muis eroverheen te zweven. Wanneer je wilt vertalen naar een andere taal dan standaard ingesteld staat, dan kun je dit veranderen in het Optie-menu in je Toolbar.

Wanneer je een taal helemaal niet of slechts een beetje kent, dan is het heel gemakkelijk om een complete pagina te vertalen, maar wanneer je meertalig bent en je wilt alleen bepaalde woorden vertalen, dan is zweven een stuk sneller dan woord voor woord vertalen met Google Vertalen.

Hier zie je een voorbeeld van een vertaling vanuit het Frans naar het Duits:De nieuwe Woorden vertalen functie is beschikbaar voor zowel Internet Explorer als Firefox. Wanneer je Google Chrome gebruikt dan kun je de functie waarmee je hele pagina's vertaald al gebruiken en we doen ons best om meer vertaalfuncties aan Google Chrome toe te voegen.

We hopen dat dit helpt bij het bezoeken van pagina's in andere talen, ongeacht hoe goed je de taal beheerst. Om de functie uit te proberen hoef je alleen de laatste versie van Toolbar te installeren.