Scoor deze zomer met Google Maps!

Over heel Europa gebruiken mensen Google Maps om cafés, kroegen en restaurants in de omgeving te vinden. Met het naderend wereldkampioenschap zijn miljoenen voetbalfans op zoek naar de perfecte locatie om van het toernooi te genieten. Dit is dan ook hèt moment om een gratis vermelding op Google Maps te maken.
Doe mee aan de Google ‘Football Fever’ campagne en plaats jouw bedrijf op Google Maps om optimaal te profiteren van de nationale voetbalkoorts. Met een vermelding op Google Maps kun je je bedrijf op de kaart zetten door informatie te vermelden zoals het adres, de openingstijden, een beschrijving van het bedrijf, foto's van de locatie en zelfs de wedstrijden die voetbalfans daar kunnen volgen. Het feit dat je geen website nodig hebt om een vermelding op Google Maps te creëren, maakt het heel eenvoudig.

Met een gratis vermelding meer klanten en meer omzet: een win-winsituatie! Meld je daarom nu aan zodat de plaatselijke voetbalfans jouw bedrijf op tijd kunnen vinden voor het wereldkampioenschap!