Blogger Template Designer voor iedereen beschikbaar

In maart werd de Blogger Sjabloonontwerper gelanceerd in Blogger in Draft, de 'speeltuin' waar je allerlei nieuwe Blogger-dingen kunt uitproberen. De Sjabloonontwerper bleek een groot succes in Draft, en het doet ons dan ook veel plezier om aan te kunnen kondigen dat hij vanaf vandaag voor iedereen standaard beschikbaar is.

Met de Blogger Sjabloonontwerper kun je het uiterlijk van je blog gemakkelijk aanpassen aan je persoonlijke wensen en voorkeur. Nog meer dan voorheen wordt je blog een uitdrukking van wie jij bent, door de ruime keuze aan achtergronden, kleuren, lettertypes en tekstindeling. Kijk op het Engelstalige Blogger Buzz blog voor een paar hoogtepunten.

Je kunt meteen aan de slag met de Sjabloonontwerper door in het menu 'Ontwerpen' te klikken op 'Sjabloonontwerper'. Ook als je geen blog hebt of niet van plan bent om je huidige ontwerp aan te passen, kun je de Sjabloonontwerper uitproberen en kijken wat je er allemaal mee kan doen. Als je meer wil weten over hoe je met Blogger Sjabloonontwerper je eigen, unieke en persoonlijke ontwerp voor je Blog kan maken, bekijk dan deze video en het Blogger Buzz blog.