Aankondiging van de winnaar van de Picasa Architectuur Fotowedstrijd!

In juni lanceerden we onze eerste Picasa fotowedstrijd in Europa. We nodigden onze Picasa community uit om hun mooiste foto van architectuur te selecteren en om te concurreren voor meest favoriete foto. Ons doel was om Picasa liefhebbers te stimuleren om hun fotokunst tentoon te stellen met als doel om een plekje te werven bij de uitgelichte foto’s.

Deelnemers registreerden zich voor de wedstrijd door een foto te uploaden naar een openbaar album en door deze te taggen als ‘architectuur2010NL’. Het Picasa team selecteerde de finalisten op basis van creativiteit, artistieke vaardigheid en het thema architectuur.

We hebben vervolgens een samenwerkingsalbum gemaakt met de foto’s van de finalisten en hebben jullie via het blog en het helpforum uitgenodigd om jullie favoriete foto te selecteren door ‘Favoriet’ linksonder een foto te kiezen. De meest favoriete foto heeft de wedstrijd gewonnen en zal binnenkort worden getoond bij de uitgelichte foto’s op het tabblad Ontdekken.Winnaar van de Picasa Architectuur Fotowedstrijd
, gemaakt door ejwiersema


Heel erg bedankt voor jullie creatieve en originele foto’s, en ejwiersema: gefeliciteerd!

Tip: Bekijk ook de finalisten van de Duitse, Franse, Poolse en Spaanse Picasa communities.