Handtekeningen met opmaak in Gmail


Een plaatje, een oranje achtergrond, grote of kleine letters: Handtekeningen met opmaak zijn al een hele tijd een veelgevraagde functie op Gmail. Het doet ons daarom veel plezier om aan te kunnen kondigen dat je vanaf vandaag niet meer hoeft te wachten! Zet je eigen foto in je handtekening onder elke mail, of maak ‘m persoonlijk met een speciaal lettertype - Handtekeningen met opmaak is de nieuwste functie op Gmail. 




 
De volgende keer dat je je aanmeldt op Gmail en naar je instellingen gaat, zie je in het handtekeningengedeelte allerlei mogelijkheden om tekst op te maken. Hiermee kun je je handtekening op verschillende manieren persoonlijk maken - denk aan het toevoegen van afbeeldingen, links, lettertypes. Of je laat je handtekening gewoon lekker basic en simpel.

Daarnaast bestaat vanaf nu ook de mogelijkheid om een unieke handtekening te maken voor elk afzonderlijk e-mailadres dat aan je Gmail-account is gekoppeld. Als je dus gebruik maakt van de mogelijkheid om een aangepast adres in het veld ‘Van:’ toe te voegen, kun je voor elk adres een eigen handtekening maken. Bij Instellingen kun je elke handtekening bewerken door het e-mailadres te veranderen in het dropdown menu.











Op dit moment werkt de functie Handtekening met opmaak en verschillende handtekeningen alleen op de meest recente versie van Gmail. Oudere en HTML-versies  - en Gmail voor mobiel - ondersteunen de nieuwe functionaliteit nog niet.
 

Gepost door Jules, Het Google Team