Blogger wordt 11!

Vorig jaar, toen Blogger 10 werd, hebben we dat gevierd met een hele rits leuke, kleine gadgets voor op de Blogger-blogs. Daarmee werd bloggen niet alleen nog leuker, maar wilden we ook de bloggers bedanken voor hun inzet en bijdrage de afgelopen jaren.

Dit jaar doen we weer wat anders om onze verjaardag te vieren: het eerste wereldwijde Blogger verjaardagsfeest waar Bloggers elkaar kunnen ontmoeten! Via Meetup Everywhere (website alleen in het Engels beschikbaar) kun je mede-bloggers in je dorp, stad of omgeving vinden die over hetzelfde bloggen, of dezelfde interesses hebben. Zet op onze verjaardag je eigen bijeenkomsten op, sluit je aan bij bestaande en ontmoet andere Bloggers. Elk Blogger-feest zal door ons worden voorzien van een downloadbaar pakket met feestbenodigdheden (party-hoedjes, naamkaartjes enzo).

Jouw uitnodiging:
Wat? Bloggers 11e verjaardag
Hoe? Geef je op voor een Meetup bij jou in de buurt
Waar? Overal waar je bent
Wie? Iedereen! Je weet nooit wie op komt dagen
Wanneer? Dinsdag 31 augustus 2010
RSVP: BloggerFiesta Meetup site

Hoe werkt het?
Alles wat je nodig hebt is terug te vinden op onze BloggerFiesta Meetup site. Kijk op de kaart om te zien of er al een Blogger-feestje bij jou in de buurt wordt georganiseerd. Klik op de I’m Interested knop om je aan te melden voor een geplande party. Als je er zelf één wil organiseren, klik dan op Schedule a Meetup near you, onderaan de BloggerFiesta-site. En onthoud: geen enkel feest is te klein!

Je kunt ook de Meetup organisator worden voor een nieuw of gepland feest. Daarmee krijg je de mogelijkheid om de tijd en plaats van een feest te bepalen. En maak gebruik van de mogelijkheid om opmerkingen te plaatsen - daaarmee kun je vooraf aan het feest overleggen met de andere aanwezigen over wat jullie willen gaan doen, wat het thema moet zijn en wat allemaal niet meer. Jullie bepalen zelf wat je doet tijdens het Blogger verjaardagsfeest!

Wanneer je jouw invulling van Bloggers 11e verjaardag met anderen wilt delen kun je (hashtag #bloggerfiesta) op Twitter gebruiken, je foto's delen op Picasa met het label bloggerfiesta en je kunt natuurlijk een bericht op ons Helpforum plaatsen.