Zet je bedrijf speciaal voor de feestdagen op de kaart!

De dagen worden korter, de nachten guurder en op straat vermengt de geur van zelfgemaakte erwtensoep zich met die van haardvuren: het is weer bijna december. Als je over straat loopt, hoor je van alle kanten flarden van Sinterklaasliedjes en overal fonkelen lichtjes. Het Heerlijk Avondje en daarna de Kerstdagen betekenen natuurlijk drukke dagen in de winkelstraten en - als het goed is - drukke verkoopdagen voor winkeliers. Met Google Places kun je je bedrijf op de kaart zetten en ervoor zorgen dat je online goed te vinden bent: wel zo handig voor de feestdagen!

Je kunt het simpel houden door alleen je bedrijfsnaam, contactgegevens en bedrijfscategorie te vermelden. Maar je kan het natuurlijk ook uitgebreider aanpakken door openingstijden, productinformatie en foto’s en video’s toe te voegen. Zorg er in ieder geval voor dat je bij ‘Beschrijving’ een goede omschrijving van je bedrijf geeft en dat je vermelding aan onze kwaliteitseisen voldoet.

Ga nu aan de slag en zorg ervoor dat je helemaal voorbereid de decemberdrukte te lijf gaat! Maak een Google Places account aan en creƫer een vermelding voor je bedrijf. Met onze handleiding ben je snel klaar en als het goed is, wordt je onderneming al binnen 12 uur op Google Places weergegeven. Als je nog vragen hebt, stel deze dan op het Google Maps helpforum.

Hoe meer zichtbaarheid, hoe beter. Dat geldt zeker voor de donkere decembermaand, want om dingen te vinden terwijl alleen de maan door de bomen schijnt en al je makkers wild razen, is natuurlijk niet eenvoudig. Of het nu gaat om een pop met vlechtjes in het haar, een snoezig jurkje kant en klaar, drie kaatseballen in een net of een letter van banket: met Google Places kom je altijd uit waar je moet zijn!