Meer opslagruimte, meer foto's, meer plezier!

Met Picasa Webalbums krijg je automatisch 1GB gratis opslag. We hebben recentelijk de manier waarop opslag werkt gewijzigd, zodat je beelden kunt blijven delen en opslaan, zelfs nadat je die gratis gig hebt opgevuld!

In het verleden ging ieder beeld en video die je uploadde af van je gratis 1GB. Nu tellen beelden van 800 pixels of kleiner en video's van 15 minuten of minder niet meer mee. Dit betekent dat je nu onbeperkt foto's en video's van die formaten kunt uploaden - GRATIS!

800 pixels is een goed formaat voor het delen van beelden op het web. Als je toch liever beelden van een groter formaat uploadt voor een betere kwaliteit - voor het archief of om te printen - en je zit tegen de 1GB limiet aan, dan kun je altijd opslag bijkopen voor slechts $5 USD per jaar. Om te controleren hoeveel opslag je nog beschikbaar hebt, scrol helemaal onderaan je startpagina en bekijk je instellingen.

Mocht je al aanvullende opslag hebben aangeschaft, dan gaan bestaande beelden van 800 pixels en video's van minder dan 15 minuten niet meer van je opslaglimiet af. Geniet dus van je extra opslagruimte!

We horen graag wat jullie van deze verandering vinden!