Je blog in nieuw perspectief

Als groot liefhebber van receptenblogs met mooie foto’s van de briljante dingen die (amateur-)koks in hun keuken tevoorschijn toveren, ben ik bijzonder blij met de nieuwste mogelijkheden om blogs te bekijken. Vijf dynamische, nieuwe templates maken het bekijken van je blog nog mooier - en binnenkort kun je ze ook aanpassen. Een paar voordelen van die nieuwe ‘perspectieven’:
  • oneindig scrollen: lees alle blogposts zonder te verversen of naar een nieuwe pagina te gaan
  • nieuwe lay-out: vijf verschillende manieren om je blog te bekijken en lezers kunnen zelf kiezen wellke het beste bij het blog past
  • snelheid: download afbeeldingen op het moment dat je ze bekijkt, in plaats van ze allemaal tegelijk in te laden
  • interactief: bekijk, ervaar en onderga blogs op een heel nieuwe manier
Klik op de links om voorbeelden te zien van de verschillende perspectieven (de blogs zijn Engelstalig - maar dat doet niets af aan het visuele spektakel dat je te wachten staat): Flipcard, Mosaic, Sidebar, Snapshot en Timeslide.


Om te zien hoe het op je eigen blog staat, hoef je alleen maar /view toe te voegen aan je URL, bijvoorbeeld googleproducts-nl.blogspot.com/view. Het is beschikbaar voor alle publieke blogs (dus niet voor privé-blogs) die hun feeds hebben geactiveerd. Meer informatie kun je vinden in dit (Engelstalige) artikel uit het Helpcentrum. Overigens: dit is nog niet eens het eindproduct! We lanceren deze nieuwe perspectieven nu alvast om veel feedback te kunnen verzamelen, die we gebruiken om dit nog verder te verbeteren. In de (nabije) toekomst moet het mogelijk worden om een template te kiezen en op die manier je blog aan de wereld te tonen. Laat ons dus zeker even weten wat je hiervan vindt!