Plan je volgende reis met ons nieuwe vluchtschema!

Het is zomer! Héérlijk! Misschien moet je nog een vakantie boeken of wil je nog een weekendje weg. Het eerste waar je dan aan moet denken, is natuurlijk een vlucht boeken. Wist je dat het zoeken naar vluchten een van de meest populaire online activiteiten is? Om ervoor te zorgen dat je resultaten voor reisgerelateerde zoekopdrachten snel en makkelijk vindt, zie je nu een beknopt overzicht van vluchtinformatie op de zoekresultatenpagina.

Als je een specifieke bestemming in gedachten hebt, kun je nu snel zien welke luchtvaartmaatschappijen die specifieke route vliegen en precies wanneer. Als je bijvoorbeeld zoekt naar [vluchten van Amsterdam naar Londen], zie je een selectie van non-stopvluchten en de luchtvaartmaatschappijen die ze aanbieden. Om een volledig overzicht te zien, klik op ‘Dienstregeling non-stopvluchten’.



Je kunt ook de bestemmingen met non-stopvluchten van een bepaald vliegveld bekijken. Als je bijvoorbeeld ideeën op wilt doen voor een weekendje weg, dan kun je zoeken op [vluchten van Amsterdam] om populaire bestemmingen vanuit Schiphol te bekijken.



Door op ‘Alle non-stoproutes van Amsterdam weergeven’ te klikken, krijg je een volledig overzicht van bestemmingen en luchtvaartmaatschappijen.

Wil je nog een tripje boeken? Probeer dit vluchtschema dan even uit! Deel ook je ervaringen hiermee op het helpforum.