Update: Blogger in een nieuwe jas

Een tijdje terug kon je hier al lezen dat de interface van Blogger een make-over heeft gekregen. Het nieuwe uiterlijk maakt Blogger overzichtelijker en gestroomlijnder, waardoor bloggers zich kunnen concentreren op het schrijven van fantastische blogposts.

Miljoenen bloggergebruikers wereldwijd hebben sindsdien de nieuwe interface uitgeprobeerd. We ontvingen ontzettend veel feedback, die ons heeft geholpen dingen aan te passen en te verbeteren. Zo is het ontwerp iets veranderd, is de nieuwe gebruiksinterface compatibel gemaakt met Safari voor iPad en is het inplannen van blogposts aangepast.

Over ongeveer een week zullen alle Blogger accounts die nog niet naar de nieuwe interface zijn overgestapt, daarnaar geüpgrade worden. Het is voorlopig nog steeds mogelijk om de ‘oude’ Blogger te gebruiken door op ‘Terug naar de oude interface’ te klikken. Maar op den duur zullen alle accounts permanent geüpgrade worden.

Deze korte video laat je in vogelvlucht zien wat er allemaal is veranderd, en op dit blog zullen binnenkort berichten verschijnen waarin dieper wordt ingegaan op de veranderingen.Als je Blogger nu al zijn nieuwe jas wil laten aantrekken, kun je dat doen door op ‘De nieuwe Blogger-interface’ te klikken, rechtsboven in je dashboard.

Feedback over deze veranderingen in het uiterlijk zijn voor ons heel belangrijk. Als je opmerkingen of ideeën hebt, klik dan op het tandwieltje rechtsboven en op ‘Feedback verzenden’.