Naar de nieuwe Blogger-interface

Vorig jaar september introduceerde Google een nieuwe gebruikersinterface die het gemakkelijker maakt om te vinden wat je nodig hebt, zodat je je kunt concentreren op het schrijven van geweldige blogs. Gebaseerd op de feedback die we hebben ontvangen, is een aantal updates en verbeteringen doorgevoerd.

In de komende weken zal ook de standaardinterface worden gewijzigd voor mensen die nu nog de oude versie gebruiken, zodat iedereen van de voordelen van de verbeterde interface kan genieten. Als je de nieuwe interface al gebruikt, verandert er niets.

Indien je de oude interface nog gebruikt, kun je de nieuwe interface vandaag al uitproberen door boven aan de pagina op 'Nu upgraden' te klikken. Uiteraard is deze upgrade, waarin alle belangrijke functies van de nieuwe interface aanwezig zijn, gratis. Je kunt tijdelijk terugschakelen naar de oude interface door onder de instellingen op de link 'oude bloggerinterface' te klikken, maar dit zal niet lang mogelijk blijven.

Het is verstandig om nu alvast over te schakelen naar de nieuwe interface, omdat alle accounts zeer binnenkort sowieso blijvend ge├╝pgraded zullen worden.

Wanneer je naar de nieuwe interface overschakelt, ontdek je een aantal nieuwe functies die recent zijn toegevoegd, waaronder:

  • Integratie met Google+
  • Dynamische weergaven
  • Zoekmachinevoorkeuren

Voor een beter begrip van de doorgevoerde wijzigingen en het gebruik van de nieuwe interface kun je de gebruiksvriendelijke handleiding 'Onze verbeterde interface gebruiken' raadplegen.

We hopen dat de nieuwe interface je bevalt en horen graag wat je denkt over de nieuwe interface. Als je suggesties hebt of feedback wilt geven, meld je je aan bij Blogger en klik je rechts onderaan op 'Feedback verzenden'.