Chrome voor Android update

Sinds de lancering van Chrome voor Android Bèta in februari, hebben we veel feedback gekregen en daar ook naar geluisterd. Het is fantastisch om te merken dat veel mensen enthousiast zijn over het gebruik van Chrome op een Android 4.0 telefoon of tablet. Met de update van vandaag wordt een groot aantal veelgevraagde functionaliteiten beschikbaar. Daarnaast wordt de mobiele versie van Chrome beschikbaar in nog eens 31 talen en in alle landen waar Google Play beschikbaar is.

Een paar van de nieuwe features in deze update:
  • Je kunt nu op elk gewenst moment de desktop-versie van een website opvragen, voor het geval je liever niet de mobiele versie wilt zien.
  • Je kunt bladwijzers gebruiken als snelkoppeling op het home-scherm, zodat je sneller op je favoriete websites bent.
  • Gebruik je een proxy-setup for Wi-Fi toegang? Je kan nu Chrome gebruiken met een systeemproxy, geconfigureerd bij Android instellingen.
Als je websites bouwt, kan het handig zijn om het volgende te lezen over een verandering in de User Agent-specificatie in Chrome voor Android (in het Engels). Mocht je Chrome voor Android Bèta nog niet geprobeerd heben, installeer het dan nu via Google Play op jouw Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) telefoon of tablet. We zijn nog steeds in Bèta, dus laat je feedback horen zodat we Chrome voor Android continu kunnen verbeteren.