Het EK in de Chrome Web Store


Hangen de oranje vlaggen al aan de voorgevel? Zijn de brulshirts, vuvuzela’s en oranje jurkjes van zolder gehaald? En heb jij al een tribune in je woonkamer gebouwd, om met alle buren / huisgenoten / familie de verrichtingen van Oranje in Polen en de Oekraïne nauwgezet te volgen? Bij Google heeft als altijd de voetbalkoorts ook toegeslagen en in de Chrome Web Store vind je dan ook allerlei apps waarmee je niets hoeft te missen van het EK - en Oranje in het bijzonder!

De UEFA Euro 2012™ app, 365 Scores en Eurosport zorgen ervoor dat je in real time geüpdatet blijft. Nieuws, uitslagen, hoogtepunten: niets hoef je nog te missen dankzij deze apps. Met de app Wie gaat er winnen? kun je voorspellen welk team wint en de resultaten van de wedstrijden met anderen bespreken. En degenen die graag virtueel willen scoren, kunnen naar Striker Manager gaan of naar een van de vele andere voetbalgames

Als je van voetbal houdt, ga dan naar de Chrome Web Store voor deze en andere voetbalapps. Maak je nog geen gebruik van Chrome? Download Chrome dan hier.

Veel plezier met deze apps - en natuurlijk met het EK. Hup Holland Hup!