Zet je favoriete plaatsen op de kaart met Google Map Maker

Van de imposante haven van Rotterdam tot de weelderige tuinen van paleis Het Loo, de pittoreske molens in Kinderdijk en de prachtige Biesbosch: Nederland herbergt een paar van de meest unieke plekken ter wereld. Vanaf nu is het mogelijk om de plekken die je goed kent, bij te werken op de kaart met Google Map Maker.Met Map Maker kun je je lokale kennis gebruiken om nog meer detail toe te voegen aan onze kaarten. Breng je eigen wijk, het centrum van de stad waar je studeerde, of je lievelingsfietsroutes in kaart. Wanneer je aanpassingen goedgekeurd worden, zullen ze verschijnen in Google Maps, Google Earth en Google Maps voor mobiel.

Een golfbaan in Amsterdam komt tot leven in Google Map Maker

Staat je sportclub al op de kaart? Het restaurant waar je graag eet? Of de favoriete speelplaats van je kinderen? Denk ook aan het markeren van wegen en fietspaden zodat anderen makkelijk hun weg kunnen vinden. Help ook toeristen Nederland te ontdekken door bijvoorbeeld een voetpad door de Keukenhof toe te voegen.

Discussieer met andere lokale kaartenmakers op onze Map Maker community en gebruik je lokale kennis om de bewerkingen van anderen te beoordelen. Ga naar het Map Maker helpcentrum en het Map Maker YouTube Kanaal om meer te weten te komen.

Jij weet natuurlijk het beste hoe jouw omgeving eruitziet, dus ga vandaag nog aan de slag om je dorp of stad goed met Map Maker op de kaart te zetten!