Zet je wereld op de kaart met een MapUp!Sinds de lancering van Map Maker is het mogelijk om plekken die je goed kent, bij te werken in Google Maps. Map Maker is in Nederland met veel enthousiasme ontvangen en het is dan ook niet verbazend dat de eerste MapUps inmiddels georganiseerd worden door gebruikers zelf.

Wat is een MapUp?
Een MapUp is een evenement waarbij een groep mensen samenkomt om hun omgeving in kaart te brengen. Dit kan een wijk of een stad zijn, maar het is ook mogelijk om routes (wegen, waterwegen, wandel-/fietsroutes) en plaatsen (winkelcentra, banken, restaurants, ziekenhuizen, bioscopen) toe te voegen en te bewerken.

Het mooie van een MapUp is dat iedereen er een kan organiseren. Een MapUp is een mooie gelegenheid om anderen te leren hoe ze Map Maker moeten gebruiken, om tips en trucs uit te wisselen en om je vaardigheden te verbeteren. Uiteraard kun je hier ook kennismaken met andere enthousiaste mappers.

De eerste MapUps voor Nederland

Utrecht - 1 september
‘s-Hertogenbosch - 29 september

Zou je zelf een bijdrage willen leveren aan het in kaart brengen van deze steden of ben je benieuwd naar hoe zo’n MapUp te werk gaat? Meld je dan aan voor deze MapUps.

Wil je zelf een MapUp organiseren?
Meld je je dan aan via dit formulier. Iemand van het Map Maker Team zal vervolgens contact met je opnemen.