De Google Vertrouwde Fotograaf
In mei introduceerden we Bedrijfsfoto’s voor ondernemingen in Nederland. Met Google Bedrijfsfoto’s kun je je bedrijf virtueel presenteren aan de rest van de wereld, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Deze virtuele rondleiding is vervolgens terug te vinden in de Google Zoekresultaten, Google Maps en Google+ Lokaal. Daarnaast is het ook mogelijk om de virtuele rondleiding te publiceren op je eigen website.

Je kunt makkelijk aan de slag met Google Bedrijfsfoto’s door contact op te nemen met een Vertrouwde Fotograaf. Een Vertrouwde Fotograaf is een onafhankelijke contractant die door Google is opgeleid en gecertificeerd om een virtuele rondleiding te maken. Deze Vertrouwde Fotografen nemen hoge kwaliteitsfoto’s van je bedrijf. Vervolgens worden deze weergaven van 360 graden samengevoegd, waarmee als het ware een wandelervaring wordt gecreërd.

Om een fotosessie te plannen, kun je rechtstreeks contact opnemen met een Google Vertrouwde FotograafRoswell Balentien, onze Topbijdrager van Google Places en Google Maps, is ook de eerste Vertrouwde Fotograaf in Nederland.