Vind jouw Google terug

Als je bent overgestapt naar Windows 8 en het nieuwe systeem gaat ontdekken, kan het zijn dat je op zoek bent naar een aantal Google-producten die je dagelijks gebruikt. Om je de best mogelijke ervaring op Google en het web te geven, hebben we een nieuwe Google Zoeken App en Chrome browser voor Windows 8 ontwikkeld. Daarnaast hebben we een handige site opgezet om je te helpen jouw Google terug te krijgen.

De Google Zoeken App heeft een heldere en herkenbare gebruikersinterface. Met voice search kun je je vragen gewoon inspreken en afbeeldingen zoeken en de previews zijn op maat gemaakt voor swipen. Met Google Instant krijg je, zoals altijd, direct resultaten te zien terwijl je typt. De doodles bij speciale gelegenheden zie je op de homepage en worden zelfs weergegeven op de Google tegel op je startscherm.
Screenshot van Google Afbeeldingen voor Windows 8

De Chrome-browser is nog steeds dezelfde browser die je kent en graag gebruikt, met een aantal aanpassingen die het optimaal maken voor touchscreens, zoals grotere knoppen en de mogelijkheid om Chrome open te houden naast andere apps. Het zorgt voor de snelle, veilige web-ervaring die je van Chrome bent gewend, op al je apparaten.
Schreenshot van Google Chrome voor Windows 8
Wil je zowel Google Search als Chrome geinstalleerd hebben op je Windows 8 apparaat? Ga dan naar de site en leer hoe je je vertrouwde Google apps terug kunt krijgen.