De nieuwe Acer Chromebook

Onze visie voor de Chromebook bestaat uit het maken van een betere, gebruiksvriendelijke computer die beschikbaar is voor iedereen. Het is fantastisch om te zien dat mensen Chromebooks als de ideale aanvullende computer thuis gebruiken, en we blijven er met onze partners aan werken om Chromebooks nog gebruiksvriendelijker en betaalbaarder te maken. Afgelopen vrijdag lanceerde onze partner Acer de nieuwste aanwinst op Chromebook-gebied: de nieuwe Acer C7 Chromebook.

afbeelding van de Acer Chromebook met links de tekst 'voor iedereen; maak kennis met de nieuwe chromebook'


De nieuwe Acer C7 Chromebook biedt een zorgeloze en snelle computerervaring met ingebouwde beveiliging en het gemak van automatische updates. Deze Chromebook beschikt over een compleet toetsenbord, een volledig klikbare trackpad en een extra helder 11,6-inch display, en biedt meer dan 3,5 uur werktijd op de accu. Dankzij een Intel Core-processor is de Acer Chromebook bijzonder snel: de computer start op in 18 seconden, is na opstarten meteen te gebruiken en zelfs HD-video's worden vloeiend afgespeeld. Je kunt je bestanden opslaan op de Chromebook of in de cloud, en met een harde schijf van 320 GB en 100 GB gratis opslagruimte op Google Drive* kun je nog wel even vooruit.

De nieuwste update voor de Acer C7 Chromebook verlengt de accuduur tot vier uur. Je zou deze update moeten ontvangen wanneer je je computer voor het eerst inschakelt. Dankzij automatische updates heb je u nu al een betere computer dan je hebt gekocht!Zoals je mag verwachten van een Chromebook, kun je hem gemakkelijk met anderen delen. Vaders, moeders, broers, zussen of huisgenoten kunnen allemaal een eigen profiel maken en hun bestanden en instellingen opslaan op hun eigen account. En omdat Chromebooks het beste van Google bieden, zijn je bestanden en gegevens in producten zoals Gmail, Drive, Maps, YouTube en Google+ altijd beschikbaar en werkt alles zoals je gewend bent. De Acer Chromebook is in Nederland verkrijgbaar voor 269 euro op coolblue.nl.
*Je krijgt twee jaar lang 100 GB gratis opslagruimte, beginnend vanaf de datum waarop je de aanbieding inwisselt voor Chrome-apparaten uit deze actie.