Delen op Google+

De Sint is weer uitgezwaaid, en dat betekent dat de voorbereidingen voor Kerst zo langzamerhand kunnen beginnen. Bij ons thuis draait het, zoals bij veel mensen, vooral om samenzijn met familie. bijpraten en een paar dagen heerlijke rust aan het eind van het jaar. En omdat niet iedereen met Kerst thuis is - vrienden in het buitenland, broers die bij de schoonfamilie moeten zijn - is het fantastisch dat je mensen makkelijk op de hoogte kunt houden van alles dat er gebeurt.

Kringen
Maar niet iedereen is ge├»nteresseerd in elke update. En niet iedereen hoeft overal van op de hoogte gesteld te worden.  Mijn oom en tante zullen het geweldig vinden om alle familie-inside jokes te kunnen lezen. Mijn vrienden die net als ik van koken houden, willen foto’s zien van de culinaire capriolen tijdens Kerst. Daarom zijn Kringen in Google+ zo handig: je bepaalt helemaal zelf wat je met wie deelt.

Op Google+ kun je delen zoals in het dagelijks leven: interessante, leuke of ontroerende dingen met de groepen in jouw omgeving die daar echt in geïnteresseerd zijn. Als bijkomend voordeel voorkom je ook dat mensen die iets niet hoeven te zien, het niet zien. Met Oudjaarsavond en de bijbehorende hoeveelheden champagne in het vooruitzicht, is dat ook een veilig idee.
+1
Als de temperatuur onder het vriespunt zakt, en het buiten koud en guur is, kun je lekker bij de open haard gaan zitten met een goed boek. Of je pakt je laptop of tablet erbij om de verste hoeken van internet af te zoeken. Het barst er immers van de leuke, interessante en delenswaardige verhalen, video’s en afbeeldingen. Door ze een +1 te geven, kun je het gemakkelijk delen met anderen op Google+. Vanzelfsprekend kun je precies aangeven met welke kring iets gedeeld moet worden. Je baas hoeft immers niet per se te weten hoe hilarisch je die kattenvideo op YouTube vindt, maar juist wel dat je dat razend intelligente artikel hebt gelezen.

Delen op Google+ is leuk, makkelijk en veilig: je hebt het immers helemaal zelf in de hand! Wil je meer weten? Houd dan dit blog in de gaten of ga naar deze site met meer informatie.