Bon Voyage, Buon Viaggio, Buen Viaje, Bon Viatge, Boa Viaxe!


Woon je in Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje of het Verenigd Koninkrijk en heb je plannen om in de Zwitserse Alpen te gaan wandelen, de Griekse eilanden te bezoeken, je tanden in de Big Apple te zetten of op zakenreis te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je. FlightSearch maakt het plannen van je reis er een stuk eenvoudiger op.

Vanaf vandaag kun je Flight Search gebruiken om snel vluchten te vinden, vergelijken en boeken, vanuit alle bovengenoemde landen naar elke luchthaven ter wereld. Daarbij kun je de prijzen in je lokale valuta weergeven. Je kunt zoekopdrachten uitvoeren in maar liefst acht talen: Engels, Frans, Spaans, Baskisch, Italiaans, Catalaans, Galicisch en Nederlands.

Slimmer je reis plannen
Stel dat je de Griekse eilanden als je bestemming hebt gekozen, maar je niet precies weet welke luchthaven de beste tarieven biedt. Als je zoekt op 'Griekenland', kun je aan de hand van actuele prijzen op de kaart snel de kosten van de verschillende luchthavens vergelijken.En als je met het gezin op pad wilt gaan in New York City, maar niet zeker bent van het beste tijdstip om te vertrekken, kun je op het pictogram 'Laagste prijzen' klikken en zien voor welke data de vliegtickets het goedkoopst zijn.

We selecteerden de beste vluchten op basis van het tarief en de totale reistijd. Daarbij gingen we uit van een brede reeks van vertrektijden en luchtvaartmaatschappijen. Maar als je wilt kun je ook langere of duurdere vluchten raadplegen door de optie 'Alles weergeven' te selecteren. Met Flight Search kun je op eenvoudige wijze:
  • Snel vluchten vinden. Terwijl je wijzigingen aanbrengt in reisdata, bestemmingen en filters worden de resultaten snel geladen in een overzichtelijk formaat. 
  • Bestemmingen op een kaart vinden. Doorloop de kaart om potentiële bestemmingen te vinden en actuele vliegprijzen te raadplegen. Je kunt filteren op prijs, luchtvaartmaatschappij of vluchtduur.
  • De beste reistijd bepalen. Kijk snel op welke data je het goedkoopst kunt reizen door de selectiebalk voor de datum naar links of rechts te bewegen. Klik op het pictogram ‘Laagste prijzen’ om een groot aantal data tegelijk te vergelijken. 
  • Een handige lijst met de meest relevante vluchten raadplegen. Maak gebruik van de overzichtelijke lijst of vergelijk mogelijkheden om de vlucht te vinden die het meeste reiscomfort biedt, waar draadloos internet beschikbaar is of die simpelweg het beste op je wensen en behoeften aansluit.
We zijn niet altijd in staat om resultaten voor elke luchtvaartmaatschappij weer te geven. In dat geval maken we dit kenbaar. We zijn momenteel bezig om onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen uit te breiden en om Flight Search in meer landen en talen beschikbaar te stellen.

Om toegang te krijgen tot Flight Search in jouw land of taal, ga je naar:


We hebben ons best gedaan om voor snelle resultaten te zorgen terwijl je een eenvoudige lijst met de meest relevante vluchten doorzoekt, de beste bestemming en reisdata plant en je reis online boekt. We hopen dat je veel plezier beleeft aan het plannen van je volgende reis met Flight Search. Bon Voyage!

Gepost door Noam Ben Haim, senior product manager Travel