Chromebooks van Samsung verkrijgbaar in Nederland

Een aantal jaren geleden kondigden we aan dat we graag een computerervaring wilden ontwikkelen die snel, eenvoudig, veilig en betaalbaar zou zijn. Met de Chromebook maken we computers en de schat aan online content die beschikbaar is, toegankelijk voor mensen overal ter wereld. We zijn daarom blij vandaag te kunnen aankondigen dat onze nieuwste Chromebook van Samsung vanaf vandaag verkrijgbaar is in Nederland. Eerder kondigden we al de komst aan van de Chromebook van Acer.
Veel mensen die volledig in de cloud werken, maken al gebruik van Chromebooks als hun primaire computer. En voor vele anderen zijn Chromebooks de perfecte tweede computer geworden: ideaal voor het snel controleren van e-mail, het delen van documenten en contact houden via Google+ Hangouts.

We zijn onze partners ontzettend dankbaar voor hun betrokkenheid en inzet. De respons is tot nu toe overweldigend: in Amerika heeft de Samsung Chromebook sinds de lancering elke dag op nummer 1 gestaan op de bestsellerlijst voor laptops van Amazon, en in Groot-Brittanni√ę beslaan Chromebooks meer dan tien procent van alle verkochte notebooks bij Currys PC World, de grootste elektronicaketen in het land.

De Samsung Chromebook is een van de lichtste laptops die momenteel verkrijgbaar zijn. U kunt deze Chromebook moeiteloos overal mee naartoe nemen: het apparaat weegt slechts een kilo, is twee centimeter dik en de accuduur bedraagt voor de gemiddelde gebruiker meer dan zes uur. En hoewel het ontwerp overzichtelijk is, zijn de prestaties indrukwekkend: deze Chromebook start binnen tien seconden op en reageert onmiddellijk vanuit de slaapstand. HD-video's (in 1080p) komen volledig tot hun recht en wanneer u de touchpad gebruikt, kunt u soepel scrollen dankzij de gebruikersinterface met hardwareversnelling.

Alle Chromebooks bieden een zorgeloze gebruikservaring met snelheid, ingebouwde beveiliging en het gemak van automatische updates. Ze kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld omdat iedereen een eigen account kan maken waarin bestanden en gegevens privé blijven. Chromebooks worden geleverd in combinatie met 100 GB gratis opslagruimte op Google Drive*, dus u kunt altijd en overal toegang krijgen tot uw bestanden. En als u een actief gebruiker bent van producten zoals Gmail, Drive, Google Zoeken, Google Maps, YouTube of Google+ Hangouts, zult u merken dat alles naadloos en soepel werkt.

In Nederland zijn de Samsung en Acer Chromebook vanaf later vandaag verkrijgbaar voor € 269 (Acer) en € 299 (Samsung), online via mediamarkt.nl, saturn.nl en laptopshop.nl en in de winkel bij alle 41 Mediamarkt en Saturn-winkels. Deze Chromebooks zijn ook beschikbaar voor onderwijsinstellingen en bedrijven in Nederland.

Om meer te leren over Chromebooks for Education in Nederland, bezoek onze website of bekijk onze Hangout op 27 maart om 17:00 op de Google in Education Google+ pagina.

Als u ooit het gevoel heeft gehad dat het te ingewikkeld en te duur was om een extra computer (of twee) te kopen, of als u er klaar voor bent volledig over te stappen naar de cloud, hopen we dat u (en het hele gezin) eens een Chromebook probeert.

*U krijgt twee jaar lang 100 GB gratis opslagruimte, beginnend vanaf de datum waarop u de aanbieding inwisselt voor Chrome-apparaten uit deze actie.