Nu ook films beschikbaar via Nederlandse versie van Google Play

Google Play is een centrale bestemming voor digitaal entertainment. Je vindt er al je favoriete, boeken, games, apps en muziek. En je kunt daar in je eentje van genieten of de content met vrienden en familie delen. Vandaag voegen we films toe aan de Nederlandse versie van Google Play. Zo kun je op één locatie terecht voor apps en digitale entertainment voor je smartphone, tablet of computer.

De beste films, van klassiekers tot de laatste kaskrakers
We hebben een fantastisch aanbod van films voor je samengesteld, zodat je je geen seconde hoeft te vervelen. Of je nu geïnteresseerd bent in de allerlaatste films of onvergetelijke klassiekers, op Google Play vind je altijd een boeiende film om te huren of kopen. Hiertoe zijn we een samenwerking aangegaan met grote internationale filmstudio’s als NBCUniversal, Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, Twentieth Century Fox en Warner Bros en lokale filmdistributeurs. Je kunt al een film huren vanaf 2,99 (SD) / 3,99 (HD).

Hoe het werkt
Vanaf je smartphone of tablet met Android kun je naar films zoeken met de Google Play Store-app en ze direct bekijken in de Google Play Movies-app. Je kunt films ook downloaden naar een mobiel apparaat met Android of iOS, zodat je ze op elk gewenst kunt bekijken, zonder de noodzaak van een internetverbinding. Op internet kun je films vinden en bekijken op de website van Google Play (play.google.com/movies). Via je Google Account kun je de films opvragen via zowel Google Play als YouTube.

Er zijn films beschikbaar tegen uiterst vriendelijke prijzen. Bij de meeste huurfilms heb je 30 dagen de tijd om de film te bekijken. Zodra je met kijken bent begonnen, heb je 48 uur de tijd om hem af te kijken.

Verkoop Nexus toestellen en accessoires via Google Play
Google zal in de loop van deze week via de Google Play Store ook verschillende producten verkopen, waaronder de Nexus 5 en de Nexus 7.

Gepost door Ben Serridge, product manager voor Google Play Movies