Spreek en verbeter je Engels met Spell Up, ons nieuwste Chrome Experiment

Tijdens mijn studie in Frankrijk was ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn Engels te verbeteren. Ik was vaak onderweg met een zwaar Frans-Engels woordenboek. Sindsdien heeft technologie een groot scala van nieuwe educatieve mogelijkheden voortgebracht, van eenvoudige zoekopdrachten tot Google Translate.

Vanaf het moment dat het mogelijk werd om tegen onze telefoons, tablets en computers te praten, werd ik nieuwsgierig of deze nieuwe technologieën mensen overal ter wereld kunnen helpen om talen te leren, op een interactieve manier.

Met dit in mijn achterhoofd heb ik bijgedragen aan de totstandkoming van Spell Up, een nieuw woordspel én Chrome Experiment dat je helpt om je Engels te verbeteren met behulp van je stem.Het doel van Spell Up is om de woorden te spellen die je hoort en ze op elkaar te stapelen om zo de hoogst mogelijke toren te bouwen - letter voor letter, woord voor woord. Hoe hoger de toren, des te moeilijker worden de uitdagingen: zo zal je gevraagd worden om woorden correct uit te spreken, anagrammen op te lossen, of ontbrekende letters aan te vullen. Je kan zelfs bonussen en badges verdienen om sneller een hoger level te bereiken.

Spell Up werkt het beste in Chrome en is beschikbaar op je telefoon, tablet en computer. We hebben samengewerkt met game designers en leerkrachten, om ervoor te zorgen dat het niet alleen leuk is om te spelen, maar ook leerzaam. We adviseren leraren dan ook om het eens in de klas te proberen.

Of je net bent begonnen met het leren van Engels of al een gevorderd spreker bent maakt niet uit; probeer het eens!

Geplaatst door Xavier Barrade , Creative Lead en Polyglot , Creative Lab Londen