Een eerbetoon aan iedereen die #ProudToBe is

De afgelopen 11 jaar hebben mensen overal ter wereld online video gebruikt voor het verkennen, delen en vieren van hun identiteit. We zijn er enorm trots op dat YouTube is uitgegroeid tot een platform waar ook de LHBT-gemeenschap zich kan manifesteren, discussies aangaat en bijdraagt aan wereldwijde solidariteit.

Of het nu gaat om het registreren van Pride-parades, het documenteren van geslachtsveranderingen of het uiteenzetten van de ABC’s van LHBT, YouTube is een plek waar iedereen erbij hoort, wie ze ook zijn en van wie ze ook maar houden. Om deze reden hebben we vandaag een speciaal eerbetoon aan mensen die #ProudToBe zijn.Het is nu belangrijker dan ooit dat we elkaar accepteren en liefhebben en elkaars bestaan vieren. In de nasleep van de tragische gebeurtenissen in Orlando maken we één front ter ondersteuning van de LHBT-gemeenschap.

We staan zij aan zij met iedereen die de moed heeft om zijn of haar identiteit te accepteren en aan de wereld te laten zien. We staan zij aan zij met hen om blijk te geven van de kracht van solidariteit, van liefde en van trots.

Aan alle mooie en dappere mensen die YouTube tot een levendige, diverse en meevoelende gemeenschap maken: wij zijn #ProudToBe with you.


Het YouTube-team bekeek recentelijk “LoveExists / We are #OrlandoUnited.”