Laat Google je gids zijn in Rio

De moderne Olympische Spelen vormen al sinds 1896 een beslissend moment voor atleten en fans. Volgende week zal de fakkel branden in Rio de Janeiro, waar duizenden sporters bij elkaar zullen komen om hun land te vertegenwoordigen, met de wereld als hun publiek.

Tijdens de Spelen zetten we verschillende van onze producten en diensten in om mensen over de hele wereld te laten genieten van de Spelen:  
  • Ontdek het wedstrijdschema, de medaillespiegel, real-time resultaten en trending atleten op Google Search
  • Blijf op de hoogte van de laatste zoektrends uit de hele wereld
  • Ontdek Rio en de Olympische locaties in Google Maps

Als je via Google Search zoekt op "Olympische Spelen" of soortgelijke zoektermen, worden uitgebreide  zoekresultaten weergegeven zodat je  informatie krijgt over een bepaald land, sport, gebeurtenis of zelfs een atleet.
Pro tip: als je zoekt met de Google-app voor Android en iOS, zie je ook een optie om automatische updates te krijgen over de informatie die je tijdens de Spelen wilt bijhouden, zodat je  niets hoeft te missen.

Olympics_EMEA-Nthrlnds.png

YouTube heeft 15 top creators naar de Spelen gestuurd, die je via mobiele livestreams de sfeer in Rio laten proeven tijdens de Spelen.

Met Street View in Google Maps kan iedereen genieten van de magie van Rio de Janeiro. Ook al zit je zelf aan de andere kant van de wereld, dan kun je toch de adembenemende schoonheid van Brazilie en de plaatsen verkennen waar getalenteerde atleten geschiedenis schrijven verkennen.

Google Trekker operator vangt 360-graden beelden vanuit Rio's Olympic Park
Tijdens deze Olympische Zomerspelen staan ons grote triomfen, overwinningen en prachtige verrassingen te wachten. Dit is slechts een voorproefje van wat komen gaat; en we hopen dat Google daarbij je gids mag zijn.


Gepost door Jonathan Livni, Product Manager