Google Foto’s maakt creatieve video’s van jouw vakantiefoto’s

Google Foto’s maakt altijd filmpjes van de foto’s die je recentelijk hebt geüpload. We gaan nu een stapje verder met de introductie van creatieve videoconcepten. Filmpjes die je zelf zou maken als je daar de tijd voor had. En de video’s zijn niet langer beperkt tot je meest recente uploads. Een van de videoconcepten biedt je de mogelijkheid om je kind voor je eigen ogen op te zien groeien. Hier is een voorbeeld:

Maar dat is nog niet alles.
We rollen deze week nieuwe concepten uit, en er volgen later nog meer. Zo kun je een concept verwachten waarmee je herinneringen kunt ophalen aan je plezierigste zomermomenten en concepten voor meer formele aangelegenheden zoals bruiloften. En je hoeft daar helemaal niets voor te doen. De filmpjes worden automatisch voor je aangemaakt.
Makkelijk foto’s delen
Het is niet altijd even makkelijk om de foto’s van het afgelopen weekend of die toffe vakantie met je vrienden te delen. Niet iedereen maakt gebruik van dezelfde apps. SMS’en neemt te veel tijd in beslag en aan de omvang van e-mailbijlagen zijn limieten verbonden. Maar niet getreurd. Met Google Foto’s kun je nu foto’s selecteren, de knop ‘Delen’ aantikken en de mensen selecteren met wie je de foto’s wilt delen. Wij zorgen voor de rest.

Als je hun naam invoert wordt automatisch de beste wijze geselecteerd om met je contact te delen. Zo ben je minder tijd kwijt aan het schakelen tussen apps en hoef je niet te worstelen met mislukte SMS-berichten of limieten van e-mailbijlagen. En hou je meer tijd over om te genieten van de speciale levensmomenten die je op de gevoelige plaat hebt vastgelegd.


De verbeteringen van Google Foto’s zijn per direct beschikbaar via internet en op mobiele apparaten met Android of iOS.

Gepost door David Lieb, product lead bij Google Foto’s