Koningin Máxima bezoekt Digitale Werkplaats in Enschede


Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt op dinsdag 22 november onze Digitale Werkplaats in Hangar 11 op Vliegveld Twenthe. Dit heeft de Rijksvoorlichtingsdienst vandaag bekend gemaakt. Wij voelen ons zeer vereerd en zien uit naar haar bezoek.
De Digitale Werkplaats is een initiatief van Google Nederland in samenwerking met  Qredits Microfinanciering Nederland en gemeenten om digitale vaardigheden bij ondernemers te stimuleren.  Door toenemende digitalisering is kennis hierover onmisbaar voor ondernemers. Dit varieert van het vinden van klanten tot het zoeken naar de juiste financiering.
Na een succesvolle aftrap in Eindhoven een jaar geleden en geslaagde edities in Nijmegen, Groningen, Hilversum, Rotterdam en Den Haag komt de Digitale Werkplaats dit jaar nog naar Maastricht, Leeuwarden en Enschede.

In gesprek met ondernemers
De Digitale Werkplaats biedt een plenair programma en gratis workshops waarin ondernemers onder meer leren om online zaken te doen en meer groei te realiseren. Koningin Máxima woont het plenaire programma en één van de workshops bij. Aansluitend gaat zij in gesprek met ondernemers.
Koningin Máxima bezoekt de Digitale Werkplaats in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Het comité is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en richt zich onder meer op het vergroten van toegang tot financiering voor startende en bestaande ondernemers in combinatie met coaching. Ook richt het comité zich op het stimuleren van ondernemerschap in Nederland.
Ondernemers kunnen zich inschrijven voor de Digitale Werkplaats in Enschede, Maastricht en Leeuwarden.
Gepost door Cindy Penders, Hoofd Communicatie Google Nederland